Onze winkel
Akerstraat 37B 6466 HA Kerkrade
meest voorkomende problemen waarmee een iPhone te maken krijgt
  1. Gebarsten scherm of geen beeld : Het meest voorkomende probleem is een gebarsten of gebroken scherm als gevolg van een val of botsing met de telefoon. De oplossing kan bestaan uit het vervangen van het scherm of het schermglas, waarvoor de juiste vaardigheden en hulpmiddelen nodig zijn.
istockphoto

2. Batterij problemen : Batterijproblemen kunnen bestaan uit het vervangen van de batterij, het controleren van het gebruik van batterij-intensieve applicaties of het controleren van programma’s die op de achtergrond worden uitgevoerd. 

3. Problemen met opladen : Het niet opladen kan worden veroorzaakt door een kapotte oplaadkabel of een probleem met de oplaadpoort. Testen met een goed werkende laadkabel en het uitvoeren van een laadpoorttest kan nodig zijn.

laadconnector-kapot-oplaadsysteem-reparatie-iphone

4. Geluids problemen : Geluidsproblemen kunnen bestaan uit het controleren van de geluidsinstellingen, het testen van luidsprekers of hoofdtelefoons, of het vervangen van de oor/luidspreker.

5. Camera problemen : Cameraproblemen kunnen worden opgelost door de instellingen en programma’s te controleren, of door de camera te vervangen.

6. Netwerk problemen : Bij netwerkproblemen kan het nodig zijn de APN-instellingen te controleren, de netwerkverbindingen opnieuw in te stellen of te controleren op Wi-Fi-problemen. eventueel het vervangen van onderdelen zal ook onder de opties behoren. 

ios-iphone-geen-service-netwerk- kapotreparatie

7. Software problemen : Bij Software problemen kan het nodig zijn het besturingssysteem bij te werken, applicaties te verwijderen en opnieuw te installeren, of de compatibiliteit van apps te controleren. 

software-problemen-iphone-oplossen-reparatie

Afhankelijk van de aard van het individuele probleem is er echter aanvullend advies en contact beschikbaar om u als klant te informeren over de juiste oplossing. neem contact met ons op via WhatsApp. met 1 klik direct antwoord op uw probleem.

Gsm Limburg is expert in het repareren van smartphones en ipads. Van gebroken scherm tot een defecte homeknop, wij repareren het voor je. Wij verwelkomen je graag in onze winkel voor een nieuwe toestel, een reparatie en ons uitgebreid assortiment met accessoires smartphone of tablet.