Onze winkel
Akerstraat 37B 6466 HA Kerkrade
Samsung S24 generatie breekt records met verkoop pre-order

Pre order hem nu ook bij GSM Limburg Kerkrade S24  S24+ S24 Ultra

De Galaxy S24-generatie heeft wereldwijd pre-order records verbroken. In de eerste week werden bijna 1,2 miljoen apparaten in Korea verkocht, waarmee het aantal van de S23-generatie werd overtroffen. In India werden binnen slechts drie dagen 250.000 pre-orders geplaatst, terwijl hetzelfde aantal voor de S23-familie werd bereikt over een periode van drie weken.

Samsung Nederland heeft nu ook de recordaantallen pre-orders voor de Galaxy S24 in Nederland gemeld. De S24-familie heeft naar verluidt 50% meer pre-orders gekregen dan de S23 in het land.

Gerben van Walt Meijer, de Marketing Manager van Samsung Nederland, heeft gereageerd op het succes van de pre-orders en heeft dit toegeschreven aan de AI-functies.

Galaxy AI verandert onze verbinding met de wereld. Het enthousiasme van onze gebruikers voor deze nieuwe mogelijkheden komt tot uiting in de vroege verkoopcijfers, die alle eerdere records breken.

Als je niet bekend bent met Galaxy AI, is het een belangrijk hoogtepunt van de Galaxy S24-familie. Het omvat functies zoals een nieuwe schrijf assistent met spelling en grammatica, chatvertaling en wijziging van schrijfstijl. De telefoons kunnen ook live vertalingen doen tijdens gesprekken of in persoonlijke gesprekken, notities en webpagina’s samenvatten, en zelfs spraakopnames transcriberen. Uiteraard is er ook de Circle to Search-functie van Google, die mogelijk exclusief blijft voor Google Pixel 8- en Galaxy S24-apparaten voor geruime tijd. 

Gsm Limburg is expert in het repareren van smartphones en ipads. Van gebroken scherm tot een defecte homeknop, wij repareren het voor je. Wij verwelkomen je graag in onze winkel voor een nieuwe toestel, een reparatie en ons uitgebreid assortiment met accessoires smartphone of tablet.